España Fascinante la fa grossa contra Banyoles

Espanya insulta Banyoles i el seu estany

Comparteix la notícia
Estany de Banyoles

Estany de Banyoles

Espanya insulta Banyoles i el seu estany

L’exdiputat de Ciudadanos al País Valencià Toni Cantó va decidir deixar el partit perquè no era “muy español y mucho español”. Vaja, no ho era prou. Així que va fer les maletes cap a la capital d’Espanya i es va unir al Partido Popular de Isabel Díaz Ayuso. Tot i així, va arribar tard i no va poder ser inscrit a les llistes. La solució va ser trobar-li un ‘xiringuito’, ‘La Oficina del Español’.

No sabem què fa aquesta oficina ni quines són aquestes tasques. Sí sabem que existeixen altres entitats semblants que denigren Catalunya i els catalans de manera constant. Fa poc vam veure com Turismo de España es referia a la cantant internacional Rosalia com una artista nascuda a San Esteban de Sasroviras. Els mateixos van parlar de l’històric arquitecte Antoni Gaudí i es van referir a ell com Antonio Gaudí. Precisament va ser un Antonio, Antonio Baños, qui els va posar a lloc.

Ara, el portal ‘España Fascinante‘ l’ha tornat a fer grossa parlant de l’Estany de Banyoles (Pla de l’Estany). No és que parli d’un llac i no d’un estany. Això no seria tan greu tot i que pels habitants de la zona sí que ho és. Expliquen que “pertenece a Cataluña, en España” perquè cap estranger pensi que Catalunya és un país diferenciat a l’Estado español.

I encara pitjor. Ara aquest municipi de la demarcació de Girona es diu “Banyones”. Està escrit en “ny” (menys mal), però amb una greu falta d’ortografia que insulta els banyolins.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “España Fascinante la fa grossa contra Banyoles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings