Esports

Xavier Sala-i-Martin ensorra Toni Freixa a Twitter

L'economista clava un bon mastegot al candidat a la presidència del FC Barcelona

30 de novembre de 2020 (16:07 CET)

Xavier Sala i Martin
Xavier Sala i Martin

Joan Laporta, tal com hem pogut VEURE AQUÍ, serà un dels candidats a la presidència del FC Barcelona. També ho serà Toni Freixa i altres noms que s'aniran coneixent en els pròxims dies. Freixa, que ja s'ha presentat en anteriors eleccions per presidir l'entitat, es veu guanyador. 

L'economista català Xavier Sala-i-Martin i amic íntim de Laporta ha reaccionat a aquest missatge i ha publicat una piulada en la qual esclata de riure. No escriu text, només es limita a escriure unes cares plorant. Un missatge directe que, encara que no tingui lletres, té molt de contingut. 

Xavier Sala i Martin

Sala-i-Martin no s'ha quedat aquí i ha continuat adreçant-se a Toni Freixa amb la seva habitual ironia. Freixa ha afirmat: "Des que no hi soc el Barça no ha guanyat cap Champions", una declaració que no ha agradat al professor de la Universitat de Columbia. 

Amb ironia, es pregunta si era Toni Freixa qui es vestia de curt i xutava la pilota fins a introduir-la dins la porteria i marcar gols. "No era Messi qui marcava gols ni Guardiola qui feia l'estratègia, era  gràcies a Toni Freixa", publica Sala-i-Martin. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies