Esports

Xavier Sala-i-Martin destrossa el BartuSandrisme amb aquesta piulada

El Barça està plenament immers en la foscor i la directiva no pot seguir ni un minut més

27 de agost de 2020 (15:16 CET)

Xavier Sala i Martin
Xavier Sala i Martin

Leo Messi ha anunciat la seva intenció d'abandonar el Barça. No és casual. La directiva ha ensorrat el club i el millor jugador de la Història no vol seguir ni un minut més en un club amb un ambient tòxic. Si Josep Maria Bartomeu no dimiteix, Messi acabarà marxant malgrat els esforços de Ronald Koeman per intentar convèncer l'estrella argentina de quedar-se en aquest nou projecte esportiu.

Però el problema no és només esportiu i el fitxatge de Messi pel Manchester City és dóna gairebé per fet. Entre 100 i 150 milions d'euros i dos jugadors seria l'oferta de l'equip anglès.

Josep Maria Bartomeu i Trincao

Xavier Sala-i-Martin sempre ha estat molt crític amb Sandro Rossell i Josep Maria Bartomeu per la seva gestió basada en l'odi i la rancúnia contra Joan Laporta. L'ex-directiu de l'època Laporta i amic personal del millor President de la Història del Club recupera un vídeo de Manel Estiarte on parla de la manera de funcionar de Rossell i Bartomeu.

Una manera de funcionar que va provocar l'adéu de Pep Guardiola. "Nos importa solamente decir lo mal que creemos que has hecho", diu Estiarte. Millor resumit impossible. Els molesta els talenta i els molesta l'èxit. Estan instal·lats en la foscor i el soci del Barça ha de deixar de fer el ridícul quan vota.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades