Esports

VÍDEO: Víctor Font menysprea el Barça de Laporta i la rebregada de Pilar Rahola és espectacular

El candidat a la presidència treu mèrit a Laporta i al Barça del triplet

11 de gener de 2021 (11:58 CET)

Victor Font
Victor Font

Queden pocs dies pel 14 de febrer i perquè comenci la campanya electoral de les eleccions al Parlament. En paral·lel, també tindrem la campanya electoral a la presidència del FC Barcelona, on l'expresident Joan Laporta té tots els números de proclamar-se vencedor, ja que així ho pronostiquen totes les enquestes. 

Un dels seus rivals és Víctor Font i ja ha començat amb el seu joc brut. Font ha menystingut l'era Laporta que tants èxits va portar al FC Barcelona i que el va convertir en el millor club del món. [banner-DFP_1]

Gabriel Rufian

Font ho té realment complicat. Personatges amb molt de pes i amb molta influència a casa nostra s'han posicionat a favor d'en Jan i han qüestionat el seu equip i el seu projecte. Una d'elles és la periodista i escriptora Pilar Rahola, que ha destacat que l'estratègia de Font no és parlar del seu projecte sinó menystenir Laporta. 

Quim Monzó, de la mateixa manera, ha destacat que les empreses col·laboradores amb el projecte de Font són profundament espanyolistes i anti-catalanes, ja que no fan servir el català en les seves comunicacions. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades