Esports

VÍDEO: Vergonyoses aglomeracions durant un partit de la Copa del Preparao Felipe VI

Milers de persones es reuneixen a Yecla (Murcia) per veure el partit contra el Valencia

8 de gener de 2021 (11:09 CET)

Camp del Yeclano
Camp del Yeclano

Quan es va decretar l'estat d'alarma a mitjans de març de l'any passat, també es van suspendre les competicions esportives. Després d'uns mesos, la Lliga de futbol i els altres tornejos es van reprendre i els esportistes van poder tornar a treballar, malgrat que els partits es disputen sense públic a la graderia.

El Preparao Felipe VI

Tot i això, a alguns partits de la Copa del Rei corresponents a la segona ronda, hem pogut veure públic a la grada. És el cas del partit que s'ha disputat entre el Yeclano Deportivo, de Múrcia i el Valencia CF (1-4). 

A Segona Divisió B es permet que hi hagi públic als estadis i així va ser. Tot i això, l'aforament no es va controlar i si es va fer es va fer molt malament. Tal com es pot veure a les imatges, es van poder veure aglomeracions i molts espectadors sense respectar la distància de seguretat. 

La Copa del Preparao és un cas a part perquè encara que hi participin clubs de Primera i Segona, no és considerada com a professional i la decisió de si hi ha públic és de la Real Federación española però també de cada comunitat autònoma.  

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades