Esports

VÍDEO: El tertulià més cuñado (amb permís de Roncero) de El Chiringuito fa el ridícul parlant de Messi

Justifica l'augment de pes de l'estiu amb la ingesta de crispetes arran del cas Messi - Bartomeu

3 de setembre de 2020 (10:13 CET)

Juanma Rodríguez en Chiringuito TV
Juanma Rodríguez en Chiringuito TV

El Chiringuito és el Sálvame del futbol. Crits i més crits protagonitzen un programa en què uns trepitgen els altres i no els deixen parlar. Presentat pel 'català' Josep Pedrerol, disposa de la presència de Tomás Roncero, però també d'altres 'cuñados' de renom com Juanma Rodríguez.

A l'altra costat, amb els representants del FC Barcelona, hi ha uns tertulians molt més pausats, moderats i educats, com Carme Barceló o el Lobo Carrasco. Precisament ha estat Barceló qui ha hagut d'aguantar les sortides de to de Rodríguez, explicant que el madridisme ja advertia al barcelonisme que l'afer Messi acabaria d'aquesta manera.

Amb un espectacle vergonyós, el madridisme ha explicat que se n'alegra i que porta setmanes menjant crispetes fins al punt d'engreixar-se cinc quilos. Tot plegat després de demanar al Barça que el deixi marxar a canvi d'una quantitat "raonable", ja que sinó Messi marxarà a mitja temporada de franc. 

De Jong

"Dejadle ir como hizo el Real Madrid con su máximo goleador histórico, Cristiano Ronaldo pero ponerle una cantidad de dinero que sea accesible, porque si no se va ir gratis en enero", ha explicat comparant-lo amb el jugador de la Juventus de Torí. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades