Esports

VÍDEO: La Sotana ho peta amb la cançó "Bartomeu, galifardeu"

Les xarxes socials s'omplen de cançons i mems contra l'encara president Bartomeu

2 de setembre de 2020 (09:13 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

El final de cicle del FC Barcelona està essent, juntament amb la pandèmia sanitària, la notícia dels últims dies. El club fa anys que passa per la crisi esportiva i institucional més important dels últims anys i la junta directiva de Josep Maria Bartomeu n'és la principal responsable.

Els directius, que són els responsables de gestionar el club, no van saber administrar la sortida de Neymar Jr al PSG i no van invertir bé els 222 milions d'euros que el club parisenc els havia abonat. Fitxatges fallits com Dembelé i Coutinho no han ocupat l'absència del brasiler i mentrestant la plantilla s'ha envellit.

A tot això se li suma l'escàndol Messi. L'argentí, fart de la situació, està disposat a abandonar el club. És per això que l'opinió pública ha dit prou i ha esclatat contra Bartomeu. El grup de música 'La Sotana' ha publicat una cançó definitiva, un himne que parla sobre la situació actual. 

 

 

Amb sàtira, La Sotana s'adreça a Bartomeu com "galifardeu" i "quina creu", a més de manifestar que "sento llàstima i menyspreu". La Sotana, com tants altres seguidors de l'equip, demanen un canvi immediat, una dimissió imminent i començar a treballar per tornar a fer un Barça guanyador. 

Fes-ho córrer
Destacades