Esports

VÍDEO: El segon pitjor President de la Història del Barça carrega contra Joan Laporta amb els arguments típics de la caverna nuñista

Joan Gaspart va ser el convidat del Preguntes Freqüents

26 de gener de 2021 (09:25 CET)

Joan Gaspart a TV3
Joan Gaspart a TV3

El segon pitjor president de la història del FC Barcelona, Joan Gaspart, ha estat convidat al programa Preguntes Freqüents de TV3 i ha respost, a la seva manera, les preguntes que li ha formulat la periodista Cristina Puig. 

Gaspart, que té sort de Josep Maria Bartomeu, ha valorat la situació econòmica del club i ha parlat de les eleccions. Sense dir-ho clarament, ha apostat per un "candidat de futur", és a dir, Víctor Font. L'empresari hoteler considera que Joan Laporta i Toni Freixa són passat i representen aquest passat.[banner-DFP_1]

Joan Laporta

L'expresident oblida que el passat no sempre és dolent. Amb Laporta, el Barça va viure els millors anys de la seva història. Josep Maria Bartomeu també era "futur" en els seus inicis i el seu final tots el coneixem. No tot el "passat" és com ell i Josep Lluís Núñez.

Gaspart també va parlar de les eleccions al Parlament i va reconèixer que està a favor d'un referèndum però que no està a favor de la independència. Dit d'una altra manera, que és un equidistant de manual que no es vol mullar i vol quedar bé amb tothom. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies