Esports

VÍDEO: Quan Tomás Roncero celebrava haver de jugar contra el City i s'encarava amb Guardiola de forma tavernària

El Real Madrid va quedar eliminat de la Champions després d'un partit ple d'errors

8 de agost de 2020 (11:10 CET)

Tomás Roncero
Tomás Roncero

El Real Madrid va guanyar la Lliga però ahir va quedar eliminat de la Champions League. A Europa no té tanta "sort" que li assenyalin un o dos penalts per partit i el Manchester City els va eliminar amb total comoditat.

Els de Guardiola van guanyar 1-2 al Bernabéu just abans de la interrupció del futbol pel coronavirus. Ahir al partit de tornada van obtenir el mateix resultat gràcies a dos errors defensius del "merengue" Rafael Varane.

FOTO: La ridícula mascareta de Tomás Roncero

Els seguidors del Real Madrid eren molt optimistes de cara a guanyar la Champions aquest any i al sorteig de vuitens molts volien jugar contra el City de Guardiola, a qui odien especialment. Tomás Roncero, un dels cuñados habituals, va seguir el sorteig amb interès i treia pit que gairebé ningú era capaç d'eliminar el Real Madrid a Europa sobretot si la tornada l'equip rival la jugava a casa.

Una vegada més el periodista de la caverna s'ha hagut d'empassar les seves paraules ja que el City ha jugat a casa el partit de tornada i els va guanyar. El vídeo s'ha fet viral i veure Tomás Roncero celebrant l'emparellament amb el City no té preu. Les formes tavernàries són el millor:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades