Esports

VÍDEO: Pedrerol hiperventila contra Joan Laporta i fa aquesta petició a Su Florentineza

El periodista català demana fer el mateix al Camp Nou, amb un cartell del president blanc

16 de desembre de 2020 (12:16 CET)

Josep Pedrerol parla de Joan Laporta a La Sexta
Josep Pedrerol parla de Joan Laporta a La Sexta

La pancarta de grans dimensions amb la cara de Joan Laporta al costat del Santiago Bernabéu, que vam EXPLICAR AQUÍ, està tenint moltes reaccions. Per una banda, s'han publicat molts mems, amb el Campechano com a protagonista, tal com vam VEURE AQUÍ. I per l'altra, han aparegut moltes crítiques de madridistes envejosos pel gran cop d'efecte que representa.

Resulta que el pare de Bertin Osborne viu al bloc de pisos on s'ha penjat la pancarta i que va ser un dels veïns que a la junta on es va decidir fixar la lona, va votar-hi en contra. Qui també ha fet notar el seu malestar ha estat el periodista madridista, Josep Pedrerol, que presenta 'El Chiringuito'.

Gabriel Rufian

Pedrerol ha esclatat de ràbia i ho ha considerat una provocació. El periodista català ha preguntat, en directe, al seu amic Florentino Pérez si té algun edifici en propietat al qual pugui penjar-hi una lona seva.

A la pancarta hi apareixeria la cara de Su Florentineza amb algun lema madridista i patriota reivindicant, possiblement, un partit de la Selección Española al Camp Nou, una obsessió molt recorrent dels aficionats de La Roja. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades