Esports

Víctor Font perd els papers contra Joan Laporta

El candidat espanyolista s'encara amb el millor president de la història del club

12 de febrer de 2021 (12:17 CET)

Victor Font contra Laporta
Victor Font contra Laporta

Les eleccions al FC Barcelona arriben també a la seva recta final. Joan Laporta, amb tota probabilitat, serà el guanyador i es convertirà en el nou president del Barça. Almenys així ho preveuen totes les enquestes publicades als diferents mitjans catalans i espanyols. És per això que Víctor Font prem l'accelerador. 

Si fins ara la campanya havia estat  més o menys cordial, ara Font carrega amb molta força contra qui és el millor president de la història del club. Font, que ha venut que portarà Xavi Hernández a la banqueta del Barça, intenta vendre que Laporta no vol Xavi.[banner-DFP_1]

"Us imagineu que guanya Laporta i no porta Xavi per haver treballat amb nosaltres? Això no és estimar el Barça, és estimar-se a un mateix. Molta gent s'ha rigut de nosaltres per portar tant temps treballant. Ens han dit que les eleccions es guanyen amb lones i anuncis".

El rival de Laporta també s'ha fet la víctima dient que existeix una campanya a xarxes socials per desacreditar-lo i per erosionar la seva candidatura enfront de la de Laporta. Font també diu que Eric Garcia no va arribar al Camp Nou durant el mercat d'hivern perquè "Laporta no va voler". 

Recordem que Victor Font ha confirmat en més d'una ocasió el gir del Barça cap a l'espanyolisme. En aquest sentit, avala un partit de la Selección Española al Camp Nou, per posar l'estadi al servei de tots aquells catalans que segueixin La Roja. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades