Esports

URGENT: La condició de Josep Maria Bartomeu per dimitir

La notícia seria doblement bona per al F.C.Barcelona

27 de agost de 2020 (22:27 CET)

Bartomeu i Messi
Bartomeu i Messi

Cal saber si va de farol però Josep Maria Bartomeu podria haver donat la millor notícia que el barcelonisme podia escoltar: la dimissió d'aquest president nefast successor del rossellisme que a la vegada era la continuïtat del "nuñisme".

La foscor es troba instal·lada a Can Barça i la seva estrella, Leo Messi, vol brillar fora d'ella. Però encara hi hauria una opció que el crack argentí segueixi al Barça.

Josep Maria Bartomeu i Trincao

Segons informa TV3, Bartomeu podria anunciar la seva dimissió si Leo Messi anuncia públicament que aquest fet ajudaria a que es quedés. Les protestes dels seguidors del Barça haurien fet veure a Bartomeu que aquesta temporada pot ser un infern i ja estaria fent les maletes.

Ara bé, cal anar amb compte ja que la paraula d'aquests personatges no té valor i es podria tractar d'una estratègia per retenir Messi i finalment acabar mantenint la cadira d'una manera o altra. Els propers dies seran clau per veure què passa finalment. El que sembla clar és que si Messi marxa ho farà al Manchester City de Pep Guardiola.

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies