Esports

L'últim acte de Josep Maria Bartomeu: Fa el ploramiques contra el Govern però aquesta vegada Doraemon no el pot rescatar

El pitjor president de la història del Barça es fa la víctima i no reconeix cap error

28 de octubre de 2020 (12:33 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

Josep Maria Bartomeu ja no és president del FC Barcelona i s'ha convertit en expresident. Ara serà una junta gestora qui 'governarà' el club i qui s'encarregui del dia a dia de l'entitat fins que no es convoquin noves eleccions, igual que va passar amb Enric Reina una vegada Joan Gaspart va deixar de ser president. 

Bartomeu no només ha estat el pitjor president de la història del club sinó que tampoc ha estat capaç de reconèixer-ho. Almenys Joan Gaspart va dir que ell havia estat "el pitjor president" i que havia "fracassat", una autocrítica que Bartomeu s'ha negat a fer. 

Joan Laporta

L'expresident, sense l'ajuda de la butxaca màgica d'en Doraemon, s'ha limitat a criticar el Govern de la Generalitat de Catalunya, després que aquest permetés la moció de censura que havia de tenir lloc entre diumenge i dilluns. 

Bartomeu volia que fos el Govern de la Generalitat qui evités el referèndum i, per tant, al·legar que no havia estat una decisió seva. Una vegada l'executiu català havia permès la moció, no li ha quedat més remei que fer el ploramiques, fer-se la víctima i criticar la conselleria de Salut. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades