Esports

Una sòcia del Barça i diputada de Junts x Catalunya esclata contra la Junta perquè els Piolins tindran les dades dels signats de la moció

Jugada molt bruta de Bartomeu davant dels Piolins

11 de octubre de 2020 (11:27 CET)

Els Mossos entren al Camp Nou per obtenir informació dels tripijocs de Bartomeu
Els Mossos entren al Camp Nou per obtenir informació dels tripijocs de Bartomeu

Josep Maria Bartomeu està anant massa lluny. El president del Barça (esperem que per poc temps) ha vist com els socis s'han organitzat i li han plantat una moció de censura. El recompte de validació de signatures ha confirmat que se supera de llarg el llindar exigit però Bartomeu intenta allargar-ho tot anant a la Guàrdia Civil.

Hi ha cinc signatures que no serien vàlides i en base a això creu que en podrien ser moltes més. Malgrat que en podrien ser 300, en cas que no fossin vàlides, la moció de censura seguiria endavant perquè hi ha molts més signats que signatures exigides.

Quim Monzó

El més greu és que en Nobita ha recorregut a la Guardia Civil, tot esperant que treguin algun invent de la butxaca màgica. La indignació és màxima ja que molts socis tenen por que les seves dades estiguin en poder dels Piolins.

Elena Fort, sòcia del club i diputada de Junts x Catalunya, ha esclatat a Twitter contra Bartomeu i avisa de conseqüències legals:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades