Esports

Seguidors de l'Espanyol no paeixen la derrota contra el Girona i hiperventilen a Twitter per una piulada del club gironí

L'Espanyol perd un partit que tenia guanyat i tornen els fantasmes a Cornellà

21 de novembre de 2020 (19:41 CET)

Girona F.C
Girona F.C

L'Espanyol va perdre el primer partit de la temporada a casa. L'actual líder (tot i que podria ser superat pel Mallorca si els illencs guanyen el seu partit) ha baixat el nivell les darreres setmanes i un excés de confiança va fer que el Girona fos capaç de capgirar el marcador en els darrers minuts.

De l'1-0 es va passar a l'1-2 i els gironins van aconseguir una victòria molt important que els acosta a la zona alta de la classificació. El mèrit va ser doble ja que el Girona F.C acumula moltes expulsions que impliquen sancions dels jugadors i també ha patit una plaga de lesions.

Mossos

Sense el seu golejador Stuani ni Sylla, que ha superat amb nota la tasca de substituir-lo mentre no es recupera, els gironins van haver de canviar el plantejament i se'n van sortir. L'eufòria estava totalment justificada i ho van voler celebrar a Twitter.

La piulada no ha agradat gens als pericos de Cornellà, que veuen com l'ascens no està tan clar com fa unes setmanes malgrat tenen la plantilla més cara de la categoria amb jugadors com Embarba o Raúl de Tomás. Els comentaris de resposta a la piulada han arribat ràpidament:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades