Esports

Salvador Sostres canta l'himne del Real Madrid amb els seus amics

El periodista espanyolista publica un vergonyós article a ABC contra el Barça i contra Catalunya

25 de setembre de 2020 (10:10 CET)

Salvador Sostres
Salvador Sostres

El controvertit periodista Salvador Sostres, a la seva columna habitual publicada al diari ABC, ha explicat que en moltes ocasions, amb els seus amics, que diu que són del Barça, 'juguen', a posar diferents cançons. 

Una de les cançons principals és l'himne del Real Madrid, 'Hala Madrid y nada más", que va escriure Manuel Jabois. Explica que tots canten a ple pulmó perquè els agrada la lletra i el sentiment, però al cap d'una estona un dels amics demana que tothom s'aturi. 

Salvador Sostres

En aquell moment, exploten: "Nos han obligado a odiar esto y es sensacional". Aquest és la introducció per continuar atacant el moviment independentista, considerant-lo un moviment supremacista i excloent, que ataca el rival polític i fa que els catalans "odiïn" Espanya. 

"Yo soy del Barça pero la idea del Madrid es superior, más viril y menos cursi". "Prefiero ganar que tener razón", continua Sostres. Una manera com una altra d'atacar el Barça i declarar el seu madridisme. Com Albert Rivera, que deia que s'emocionava amb ambdós equips. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades