Esports

Sala-i-Martin destapa la veritable cara de Victor Font: Aquests són els seus referents

L'economista avança quin és el futur del Barça si Font guanya les eleccions

12 de gener de 2021 (10:53 CET)

Victor Font
Victor Font

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona seran, si no hi ha res de nou, el proper 25 de gener. De fet, aquesta setmana hi ha una reunió entre la Generalitat i la junta electoral blaugrana per valorar si es manté la data, si s'ajorna o si se suspèn. 

Amb aquesta incògnita, els candidats i els integrants d'aquestes candidatures continuen la seva carrera electoral. Victor Font continua amb l'estratègia d'erosionar l'expresident Joan Laporta, però queda retratat de seguida. [banner-DFP_1]

Victor Font

L'economista Xavier Sala-i-Martin ha qüestionat que l'èxit de Joan Laporta fos gràcies a Pep Guardiola, Leo Messi, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i companyia. De fet, va ser Laporta qui va apostar a favor del de Santpedor i no pas per José Mourinho, tal com altres dirigents propers a Victor Font volien. Qui sempre utilitzava aquests arguments eren persones de l'entorn de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu. "No sentiràs nostàlgia pel Bartusandrisme?". 

Finalment, arriba l'estocada definitiva. Font vol enganyar el soci amb una 'fake news'. "al principio hubo más luces y al final más sombras", diu, conscient que han passat molts anys i potser la gent no recorda quan va marxar Laporta. L'expresident va marxar el mes de juny de 2010 i l'any 2019 es va guanyar el triplet. L'any 2019 es van guanyar les 6 copes, perquè també es van guanyar la Supercopa d'Europa, la d'Espanya i el Mundial de Clubs. L'any 2010 l'equip de bàsquet va guanyar l'Eurolliga. "Devem tenir diferents concepcions del que són "sombras"

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades