Esports

La reclamació milionària del Barça a Neymar per un error milionari de l'època Bartomeu

El FC Barcelona arrossegarà durant anys la mala gestió del pitjor president de la història del club

12 de novembre de 2020 (16:05 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

Josep Maria Bartomeu ja no és el president de FC Barcelona. Abans de la seva dimissió, no ens cansàvem de dir i repetir que s'havia convertit en el pitjor president de la història del club, fins i tot, fent bo Joan Gaspart. 

A mesura que passen els dies anem coneixent nous draps bruts de l'era Bartomeu. La seva incompetència personal i la de tota la seva junta directiva va fer que l'exjugador blaugrana i futbolista del PSG francès, Neymar Jr, cobrés deu milions d'euros de més.

Josep Maria Bartomeu

Una quantitat, gens petita, que ara el Barça reclama al jugador brasiler a través d'una demanda. Aquesta xifra és la que aporta Hisenda, que asseguren que el club blaugrana no va realitzar les retencions correctes a l'hora de liquidar els impostos, de manera que el brasiler hauria percebut més diners del compte. 

Hisenda considera que el jugador s'ha "enriquit injustament" i això s'explica perquè el Barça li va pagar una quantitat en brut més gran de la qual corresponia al futbolista segons els paràmetres del contrate signat. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades