Esports

Rafa Nadal al rescat del Campechano

El tenista manacorí demostra el seu caràcter monàrquic en una entrevista en un diari italià

2 de novembre de 2020 (12:47 CET)

Rafa Nadal
Rafa Nadal

El tenista manacorí Rafa Nadal ha concedit una entrevista al diari italià Corriere della Serra on, a més de repassar la seva trajectòria esportiva, també ha parlat d'Espanya i de política. Tot i que és evident, no ha volgut contestar si és de dretes o d'esquerres, però sí ha volgut parlar del Borbó emèrit. 

Segons Nadal, el Campechano ha fet coses molt bones per a Espanya i se li ha de reconèixer aquesta tasca. Preguntat pels escàndols recents que han provocat la seva 'fugida' Nadal demana que es recordi a Juan Carlos pels aspectes positius i no negatius. 

Dinar de Nadal

"Soy español y estoy feliz de serlo. Evidentemente, cuando llega la factura de los impuestos, soy un poco menos feliz. Pero tuve la suerte de nacer en un país con muchas virtudes, hecho que me dio una buena vida," ha dit i ha continuat que "me siento profundamente manacorense, mallorquín, español y europeo. Cuatro veces afortunado". Tothom content. 

Nadal finalment ha parlat de la crisi del coronavirus i ha dit que la viu amb respecte i que té por de què pugui passar a la seva família. Demana fer cas a les autoritats polítiques i sanitàries i complir amb les restriccions imposades per aquestes. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades