Esports

La piulada amb un sonor "Arriba España" del secretari tècnic que vol col·locar Víctor Font

Tito Blanco feia aquesta proclama i després esborrava el missatge

25 de gener de 2021 (09:49 CET)

Tito Blanco
Tito Blanco

La cursa electoral a la presidència del FC Barcelona continua. Els principals candidats són Joan Laporta i Victor Font. Un representa preservar els valors del Dream Team de Johann Cruyff i Pep Guardiola i l'altre  es limita a criticar la que va ser la millor presidència de la història del Barça. 

Victor Font
[banner-DFP_1]

Si no en teníem prou amb la idea de Font de celebrar un partit de La Roja al Camp Nou, ara hem sabut que el secretari tècnic que vol pel Barça de futbol va fer proclames de "Arriba España" en el partit que va enfrontar España i Itàlia i es va decidir als penals, l'any 2013. 

La piulada va ser escrita per Tito Blanco el 27 de juny de 2013. La Roja es va classificar per la final de la Copa Confederacions en eliminar Itàlia a la tanda de penals. No va servir de res, perquè van perdre davant Brasil amb un bon partit de Neymar. 

Hi ha qui utilitza l'expressió 'Arriba España' com a sinònim de 'Viva España' però no és el mateix. Arriba España és una proclama falangista implementada pel dictador Primo de Rivera. Qui l'utilitza tindrà els seus motius per fer-ho. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies