Esports

Pep Guardiola diu això sobre la seva possible retirada

Els seguidors del Barça encara somien amb la seva tornada al Camp Nou

5 de gener de 2021 (19:54 CET)

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Joan Laporta va confiar en Pep Guardiola quan el mític ex jugador del Barça era l'entrenador del filial. Va ser una aposta personal i va sortir bé. Molts s'hi van apuntar a posteriori però, fidels a la foscor nuñista, van intentar posar pals a les rodes.

Guardiola va confiar en jugadors de la cantera, va recuperar l'estil de Cruyff i va ser l'artífex del millor Barça de la Història. Un gran equip amb bons valors i actitud.

Pep Guardiola

Amb la tornada del sector més fosc (el soci encerta poques vegades) de la maneta de Sandro Rosell i després de Josep Maria Bartomeu, Guardiola va dir prou i va marxar. Primer al Bayern de Múnic i actualment al Manchester City. Ha triomfat als dos llocs però a l'equip anglès encara li falta un gran resultat a la Champions League.

Guardiola sempre ha dit que es vol retirar joves (ara té 50 anys) però això podria canviar. El tècnic català ha renovat amb el City i ha especulat sobre la seva retirada. Bones notícies per als aficionats del futbol: "L'experiència t'ajuda, especialment la manera en què jo visc aquesta professió. Abans pensava que em retiraria aviat, ara crec que em retiraré més gran".

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades