Esports

El pare de Bertín Osborne hiperventila contra Joan Laporta

Va intentar vetar la pancarta al costat del Santiago Bernabéu

16 de desembre de 2020 (12:04 CET)

Bertin Osborne
Bertin Osborne

El candidat a la presidència del FC Barcelona, Joan Laporta, tal com us hem EXPLICAT AQUÍ, en una jugada mestra brillant, ha penjat una pancarta de grans dimensions (50x20metres) en un edifici molt proper a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid. 

Laporta, que va camí de repetir a la llotja del Camp Nou, ha aconseguit l'objectiu que perseguia: no només la publicitat directe d'aquells barcelonistes que viuen a Madrid sinó també el ressò mediàtic que està aconseguint la iniciativa.

Com era d'esperar, l'espanyolada i el madridisme han carregat contra aquesta acció i ho han considerat una provocació. Són els mateixos que si la lona s'hagués penjat al seu bloc de pisos, haguessin parat la mà i haguessin callat. 

Qui no ha callat ha estat el pare de Bertin Osborne, representant del 'cuñadisme' espanyol. Resulta que aquest senyor viu a l'edifici on s'ha penjat el cartell de grans dimensions i va ser de les veus més contundents a l'hora d'intentar vetar la pancarta; representa el terç de veïns que es va oposar a la mesura. 

 

Fes-ho córrer
Destacades