Esports

MOLT FORT: Els àudios del Barça-Madrid demostren que Martínez Munuera havia vist la falta prèvia de Ramos

L'àrbitre valencià va perjudicar el FC Barcelona xiulant un penal injust

27 de octubre de 2020 (11:23 CET)

Martinez Munuera
Martinez Munuera

El partit que va enfrontar el FC Barcelona i el Reial Madrid va acabar amb victòria blanca. Una derrota blaugrana que no va estar exempta de polèmica, ja que, com és habitual en els darrers partits, l'àrbitre va xiular un penal de Lenglet després de revisar-lo amb el VAR. 

Aquest gol va suposar que el Real Madrid es posés per davant en el marcador, per 1-2. En aquell moment, el Barça va anar a remolc, a l'atac, fet que va comportar que els blancs marquessin el tercer gol, fet que demostra que l'"errada" arbitral sí va condicionar el partit.

Sergio Ramos

Deportes Cuatro ha destapat un vídeo en el que s'escolta la polèmica: "Es falta de Ramos, es falta de Ramos. Es más, Ramos agarra primero la camiseta". El FC Barcelona demanarà les gravacions de la Sala de VAR per tal de saber quina va ser la conversa entre l'àrbitre i el seu assistent. 

Tot plegat demostra una evidència. Martínez Munuera va perjudicar els interessos del FC Barcelona i va xiulada un penal per possible falta de Lenglet, quan sabia que abans Sergio Ramos havia fet falta al jugador francès, fet que invalidava la jugada posterior. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades