Esports

El missatge de Joan Laporta de cara la moció de censura contra Bartomeu

El millor president de la història del Barça anima a tots els socis a votar contra Bartomeu

16 de setembre de 2020 (12:52 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

Josep Maria Bartomeu té els dies comptats després que la moció de censura, segurament, tiri endavant. Avui és l'últim dia per votar i l'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha estampat la seva signatura per demanar que l'encara president no ho sigui ni un minut més. 

Joan Laporta

"Jo ja he signat i si pogués signaria vint mil vegades més per tal de fer fora Bartomeu i la seva junta. Han fet molt mal al Barça i no mereixen seguir ni un minut més. Avui és l'últim dia, si no ho heu fet ja, encara sou a temps!!!", ha escrit Laporta al seu compte de Twitter. 

Les signatures necessàries són 16.500 i aquest dimecres es preveu de bogeria. Els impulsors, tot i això, es mostren optimistes per aconseguir-ho. Ahir en portaven 14.100. Hi haurà nervis fins l'últim moment. 

El barcelonisme desitja que Laporta sigui, de nou, el proper president del FC Barcelona. Amb ell a la llotja, es van viure els millors anys de la història del club i va aconseguir acabar amb el pitjor (en aquell moment) president de la història del club, Joan Gaspart. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades