Esports

La lliçó de Joan Laporta a Marta Pascal

El 'president' aconsegueix més suports que la dirigent autonomista

13 de gener de 2021 (09:08 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

Joan Laporta va ser el millor president de la història del FC Barcelona i, amb tota probabilitat, ho tornarà a ser. És la seva candidatura qui ha aconseguit més signatures i el dia 25 de gener, si no se suspenen les eleccions, superarà el seu principal rival, Victor Font. 

Laporta va donar un important cop d'efecte a la campanya electoral amb la famosa pancarta molt a prop de l'estadi Santiago Bernabéu. Després, malgrat la pandèmia, ha participat en diferents esdeveniments per explicar el seu projecte. 

Victor Font

Ara a deu dies i escaig de les eleccions i també en ple debat sobre si les eleccions al Parlament del 14F s'han de celebrar, les xarxes socials han volgut aportar la seva dosi d'humor i han destacat que Laporta ha aconseguit més avals que Marta Pascal. 

Pascal, que no estava contenta dins del PDECAT, va decidir crear el seu propi partit, el Partit Nacionalista Català. Vindria ser l'antiga Unió amb el nom canviat. Reconeixen obertament no ser independentistes i voler continuar dins de l'Espanya de les autonomies. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades