Esports

Jugada bruta contra la web de la moció de censura contra Bartomeu

Uns "desconeguts" intenten boicotejar la votació que ha de permetre la moció de censura al pitjor president de la història del Barça

9 de setembre de 2020 (16:47 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

La moció de censura a l'encara president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu està molt a prop de ser una realitat. La seva plataforma, Més que una Moció, portava gairebé la meitat de signatures necessàries perquè aquest tràmit es pogués realitzar amb èxit, però els impulsors han patit un atac informàtic que ha fet caure la seva plataforma. 

Xavier Sala i Martin

Els impulsors necessiten 16.521 firmes perquè la moció sigui una realitat. A vuit dies perquè finalitzi el termini, en porten 7.500 , de manera que tot apunta que l'objectiu s'assolira perfectament. Al web www.mocio2020.cat és on es poden consultar els llocs de votació i com fer-ho. 

"El web ha patit un atac informàtic d'origen desconegut que impossibilita accedir-hi", han escrit al seu compte de Twitter els seus responsables. Els organitzadors recorden també que la pàgina web que anuncia aquesta moció de censura ja ha superat la barrera d eles 200.000 visites úniques.

"MQUM intentarà restablir tan aviat com es pugui el portal web perquè els socis segueixin omplint les urnes per expressar la seva opinió", han explicat, posant a la disposició del soci totes les eines necessàries per acabar amb el president que ha protagonitzat el fracàs i el ridícul més important de la història del Barça. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies