Esports

Jordi Cruyff té clar a qui hagués votat el seu pare

El fill de Johan Cruyff aposta clarament per Joan Laporta

10 de febrer de 2021 (12:18 CET)

Jordi Cruyff
Jordi Cruyff

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona estaven previstes pel passat 24 de gener. Es van suspendre per culpa de les males dades de la pandèmia i la nova data és el 7 de març. Joan Laporta, Victor Font i Toni Freixa s'enfrontaran per saber qui és el nou president del club. 

Les enquestes donen una clara victòria a qui va ser el millor president de la història de l'entitat, Joan Laporta. Els seus rivals, especialment Font, representen un model de gestió totalment diferent al de Laporta, amb gir espanyolista inclòs. [banner-DFP_1]

Laporta defensa i defensarà sempre el model d'èxit del Barça centrat en La Masia i en la gent de la casa. Considera que l'herència de Johan Cruyff i Pep Guardiola ha d'estar sempre ben viva al Camp Nou. I precisament el fill de l'exjugador i entrenador ha entrat en campanya i hi ha dit la seva.

Jordi Cruyff ha explicat que si el seu pare fos viu votaria Joan Laporta. En una entrevista a la Cadena Ser ha explicat que "tinc bastant clar que el meu pare votaria Laporta. Sempre, no només ara, també abans i en el dia de demà". 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades