Esports

Joan Laporta parla clar sobre les intencions de Víctor Font de celebrar un partit de "la Roja" al Camp Nou

Victor Font va reconèixer que tenia ganes de veure la Selección Española a Can Barça

1 de desembre de 2020 (17:48 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

Ja és oficial. Joan Laporta és precandidat (i serà candidat) a la presidència del FC Barcelona. Aquesta notícia ha retornat l'optimisme al barcelonisme, que veurà com després del pitjor president de la història del club, torna qui va ser el millor. 

Ahir 30 de novembre va ser l'acte de presentació i Laporta va explicar quin seran els eixos centrals del seu projecte, que pot ser una realitat a partir del proper 24 de gener, data en què se celebraran els eleccions. 

Joan Laporta

El projecte d'en Jan passa per l'arribada de Xavi Hernàndez a la banqueta i la continuació de totes totes de Leo Messi. També perquè el Barça torni a ser una institució de país, al servei de la República Catalana. 

Laporta, en el torn de preguntes, va contestar qüestions relacionades amb les paraules del president de 'La Liga' Javier Tebas, que apuntava que els candidats havien de deixar de banda la qüestió de la independència. "La voluntat és no entrar en polèmiques, però no renuncio al que penso. No deixaré de pensar el que penso. El Barça té la grandesa que podem estar defensant els drets de Catalunya i integrar tothom. És una de les grandeses del Barça. Dins del Barça entra tothom. El Barça sempre s'ha mogut al ritme que ha bategat el país. És obligació del president que tothom estigui bé al club, al Barça que proposo hi cap tothom", ha considerat. 

En aquest sentit, també ha valorat les paraules del seu rival Victor Font, que desitja veure un partit de la Selección Española al Camp Nou. Laporta, però, no vol veure 'La Roja' ni en pintura a Can Barça. "Màxim respecte. Luis Rubiales és prou intel·ligent per saber on ha de jugar la selecció. No es reuneixen les millors condicions ara. És una decisió de Rubiales, que el Barça pot dir-hi la seva, però mai ha estat el millor lloc per fer-ho", ha explicat. I aquest "la seva" ja sabem que serà un "no". 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies