Esports

Joan Laporta diu això després de la dimissió de Bartomeu i la xarxa és un clam demanant-li que es presenti a les eleccions

El millor president de la història del Barça celebra la dimissió del pitjor president de la història del Barça

28 de octubre de 2020 (12:11 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

Josep Maria Bartomeu i la seva directiva ja són història. Són història perquè ja han plegat i ho són perquè passaran a la història com el pitjor president -i el pitjor equip- de la història del FC Barcelona, superant el fracassat Joan Gaspart. 

Pilar Rahola a TV3

Tal com us hem EXPLICAT AQUI, la periodista i escriptora catalana Pilar Rahola hi ha reaccionat i ha obert la porta a noves cares. Una cara que tothom s'imagina: la de Joan Laporta. I precisament Joan Laporta també ha comentat la sortida de Bartomeu. 

Laporta va ser un excel·lent president del Barça i és molt estimat pel barcelonisme. Amb ell va tornar la il·lusió i es va enterrar el nuñisme. Amb Laporta van tornar els valors cruyffistes de la mà de Josep Guardiola i es va recuperar la il·lusió. 

Molts han estat els usuaris de Twitter que han comentat la piulada de Laporta i li han fet sentir el seu afecte, demanant-li que torni a presidir el FC Barcelona. Només és qüestió de temps saber què passarà, però els desitjos hi són. 

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades