Esports

L'intent desesperat de Bartomeu per evitar la moció de censura

El pitjor president del Barça es nega a dimitir i tampoc convoca la moció de censura

27 de octubre de 2020 (09:35 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

L'encara president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu no en té prou en ser considerat el pitjor president de la història en 120 anys. Els impulsors de la moció de censura van aconseguir les xifres necessàries perquè aquest tràmit tirés endavant i aquesta està prevista pels dies 1 i 2 de novembre.

Bartomeu i els seus amics de junta estan disposats a fer tot el que calgui per demorar aquesta data. En aquest sentit, han demanat a la Generalitat de Catalunya que suspengui aquesta votació, passant-los la pilota i fent-los quedar a ells com els possibles 'censors'. 

Capitans del FC Barcelna

El que no s'esperava Bartomeu és que la Generalitat avalés aquesta data. Ara Bartomeu al·lega problemes d'agenda i que no es compleixen els terminis per tenir-ho tot enllestit i proposa que es faci el 15 i 16 de novembre, també en diumenge i dilluns. 

Els promotors de la moció de censura expliquen que arribaran fins al final i presentaran totes les mesures legals que considerin oportunes. Consideren que s'estan incomplint de manera flagrant els estatus, en benefici propi i en detriment dels socis. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades