Esports

L'informe dels Mossos que ensorra Josep Maria Bartomeu

Els Mossos d'Esquadra envien un informe al jutge que investiga el Barçagate que deixa en molt mala posició el president del Barça

4 de setembre de 2020 (12:08 CET)

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu no pot descansar tranquil. A l'escàndol esportiu i la possible sortida de Leo Messi, se li suma l'escàndol del Barçagate, que està essent investigat judicialment i està sota secret de sumari. 

Aquest secretisme semblava que seriviria a Bartomeu per respirar tranquil uns dies. Tot i això, els Mossos d'Esquadra li han donat una mala notícia. Considera un informe remès als Jutjats que hi hauria clares actuacions corruptes en aquest cas. 

Recordem que el Barça va contractar I3 Ventures, una empresa que tenia previst fer tasques de monitoratge. Tot i això, va pagar un milió d'euros pel servei, una quantitat cinc vegades per sobre del preu de mercat. 

Josep Maria Bartomeu

Aquesta empresa va ser presumptament l'encarregada de difamar contra opositors a la presidència i també contra importants jugadors i exjugadors de la plantilla, com Leo Messi, Gerard Piqué i Xavi Hernàndez. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades