Esports

Gir en el cas Messi: Apareix l'aliat més inesperat per al Barça

A hores d'ara la sortida de Messi en direcció a Manchester no està tan clara

2 de setembre de 2020 (10:46 CET)

Bartomeu i Messi
Bartomeu i Messi

L'encara jugador del FC Barcelona Leo Messi té un peu i mig fora del Camp Nou. Aquesta és la seva voluntat i així ho va transmetre al club mitjançant l'enviament d'un burofax, una carta que certifica notarialment el contingut d'aquesta. 

El futbolista argentí considera que s'ha d'aplicar la clàusula del seu contracte que permet la seva sortida a final de cada temporada. El FC Barcelona, en canvi, argumenta que aquest termini s'ha esgotat, ja que la data límit era el 10 de juny. 

La polèmica està servida i tot es resumeix en una interpretació jurídica. Cada 10 de juny totes les competicions esportives han finalitzat i els contractes acaben el 30 de juny, de manera que el club tindria 20 dies per organitzar-se. Enguany, amb l'aturada del coronavirus, el 10 de juny totes les competicions estaven en joc, de manera que Messi no sabia com aquests acabarien. 

Josep Pedrerol

Des de l'escandalós 2-8 que va encaixar el Barça a Lisboa davant del Bayern de Munich, s'ha parlat molt del futur del millor jugador del món. Fins ara, la premsa esportiva el situava al Manchester City, de Pep Guardiola. Tot i això, el tècnic de Santpedor s'ha posicionat a favor dels interessos dels barcelonistes i s'explica que hauria demanat a Messi que es quedi a Barcelona. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies