Esports

El gest de Gerard Piqué a favor del Barça... i Bartomeu se n'ha aprofitat

El president del FC Barcelona ha aprofitat la generositat del jugador català per penjar-se una medalla

23 de octubre de 2020 (10:12 CET)

Gerard Piqué
Gerard Piqué

Dimarts d'aquesta setmana, una vegada fa finalitzar el partit de la Champions League en què el FC Barcelona va derrotar el Ferencvaros per cinc gols a un, la junta directiva de Josep Maria Bartomeu va anunciar tres renovacions. Ho va fer a última hora, abans de mitjanit i aquests jugadors eren Ter Stegen, de Jong i Lenglet. 

La maniobra era una jugada bruta,  una estratègia legal però poc ètica. L'endemà al matí acabava un termini que s'havien posat el club i els advocats representants dels jugadors per negociar la retallada salarial. Una jugada bruta que també s'ha fet de manera similar amb Gerard Piqué, un dels pocs jugadors estrella de l'era Guardiola que encara queden al vestidor. 

Josep Maria Bartomeu

El central català s'ha abaixat el sou un 50% i aquesta decisió no és mèrit de Bartomeu sinó de Piqué. El defensa va prendre la iniciativa i es va posar en contacte amb el club per fer-li saber que estava disposat a fer el que calgués en aquesta situació de crisi econòmica. 

Hi ha qui diu que aquesta és una maniobra de Piqué i que a canvi ha ampliat anys de contracte. Hem de tenir en compte, però, que en les properes temporades (21/22 i 22/23) si no juga un 35% dels partits, el club pot rescindir el seu contracte i podrà anar-se'n gratis. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies