Esports

Gerard Piqué se'n riu de Carrizosa i Garriga amb dues piulades durant el debat

El jugador del FC Barcelona va mirar el debat amb molta atenció

10 de febrer de 2021 (09:49 CET)

Gerard Piqué
Gerard Piqué

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué és un dels futbolistes més estimats de l'equip. Pel seu talent al terreny de joc però també per la seva manera de fer lluny del Camp Nou. El central català és la millor demostració que allò que diuen que als futbolistes no els interessa la política és fals. Piqué es preocupa i té opinió.

El defensa blaugrana, ara lesionat, va seguir el debat a nou que es va celebrar a TV3 i que va moderar el director de la cadena, Vicent Sanchis. Piqué s'ha pronunciat durant el debat i ha parlat del candidat de Ciudadanos, Carlos Carrizosa i del candidat de Vox, Ignacio Garriga. [banner-DFP_1]

"Garriga, Carrizosa i unes palometes", va piular Piqué. "Palometes" no "crispetes", quan és evident que una persona com Gerard Piqué, igual que Gonzalo Boye, sap que es diuen "crispetes". Carrizosa no es va adonar que era una broma adreçada a valorar el seu nivell de català i va fer-li la correcció. 

Piqué també va fer befa de la història explicada pel líder de Vox, Ignacio Garriga, que va parlar d'un tal Antonio, que és el nom més posat a Espanya en els homes de més de 30 anys. L'Antonio és un d'aquests suposats patriotes espanyols que pateixen els efectes de la "mafia separatista". 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies