Esports

Gerard Piqué fa 34, l'intenten trollejar i acaba destrossant el Real Madrid

El jugador del FC Barcelona ha fet 34 anys el mateix dia que Shakira n'ha fet 44

3 de febrer de 2021 (09:27 CET)

Gerard Pique
Gerard Pique

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué ha fet 34 anys. El seu aniversari és el mateix dia que el de la seva dona Shakira, que en feia 44. La cantant colombiana i mare dels seus fills té 10 anys justos més que a ell, encara que no ho sembli perquè està estupenda.

Piqué, que és un tros de jugador dins i fora del Camp, va publicar el número '34' a xarxes socials. El futbolista blaugrana de seguida va rebre les felicitacions del seus seguidors i les befes del madridisme y l'espanyolisme. [banner-DFP_1]

La Resistencia de Movistar TV, per exemple, va publicar una imatge del Reial Madrid celebrant la seva 34a Lliga. Es pensaven que havien clavat un bon cop a Piqué però no sabien que el cop real vindria després.

El central català del Barça va contestar de manera espectacular i aquesta resposta s'ha fet viral: "no sabía que los regalos cuentan como Ligas". Un joc de paraules perfecte pel dia del seu aniversari en què, de ben segur, va rebre regals. Piqué no podia parlar de la 34a Lliga del Madrid, perquè els regals no compten com a Lliga. 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies