Esports

Gerard Piqué envia aquest missatge a l'espanyolada

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué ha concedit una entrevista al diari l'Esportiu i, com sempre, ha deixat anar diversos titulars. El central català és un excel·lent jugadors dins del camp i una persona amb molt caràcter fora del terreny de joc. No té problema en mostrar la seva opinió sobre Catalunya i l'Espanya actual.

16 de juny de 2020 (14:51 CET)

Gerard Piqué
Gerard Piqué
"Em vaig trencar la cara per Espanya. Visca el rei. Apa, ja tens titular", ha dit irònicament. Però ja ho havia dit. Ja havia llençat el seu missatge adreçat a l'espanyolada que qüestiona el seu compromís professional amb La Roja. Sense voler-ho, Piqué ja havia comentat l'escàndol del Rei a Suïssa. 

Molta gent recorda al primer partit del Mundial de l'any 2010, amb Vicente del Bosque, a la banqueta. Va ser un Espanya-Suïssa que va acabar 0-1 i en el qual Piqué, es va partir la cella defensant una pilota. "La veritat és que perdre així va ser un cop dur, però ens vam recuperar aviat. En un Mundial no pots tenir un mal dia i aquell partit el vam jugar bé, vam dominar i a la primera oportunitat que van tenir, un rebot estúpid i gol", ha explicat. 
Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies