Esports

Les frases de Messi a l'entrevista que destrossen Josep Maria Bartomeu

El President del Barça es nega a dimitir malgrat tota la porqueria que va sortint

5 de setembre de 2020 (18:54 CET)

Leo Messi
Leo Messi

Ja és oficial: Messi es queda al Barça. No ho fa per gust. Bàsicament els seus advocats li han dit que la sortida és molt complicada i que el recorregut judicial podria ser negatiu per al jugador. Messi es quedarà un any al Barça i després ja podrà marxar gratis.

Una oportunitat perduda ja que el Manchester City oferia entre 100 i 150 milions d'euros i 3 jugadors a canvi d'un jugador que l'any que ve marxarà gratis. Però Josep Maria Bartomeu no volia negociar i pretenia que algú pagués els 700 milions d'euros de clàusula del crack argentí.

Josep Maria Bartomeu

Messi ha concedit una entrevista a Goal per explicar la seva decisió i ha destrossat Josep Maria Bartomeu. "Vaig dir al club, sobretot al president, que volia marxar. Li he dit tot l'any. Ell em deia que ja parlaríem. Per dir-ho d'alguna forma, no em donava "bola" al que jo li deia. El burofax era per fer oficial que volia marxar, que quedava lliure i me'n volia anar. No era per crear un embolic, ni per anar contra el club, sinó per fer oficial que la meva decisió estava presa", assegura l'argentí. Messi considera que Bartomeu l'ha traït i no ha complert la seva paraula, quelcom molt propi d'un personatge covard que recorda al Nobita de la famosa sèrie Doraemon. En aquest sentit Messi va dir que "el president sempre em deia que jo al final de temporada podia decidir si volia marxar o em volia quedar i al final no ha complert amb la seva paraula."

Messi es queda a desgana i veurem quin és el nivell aquesta temporada que està a punt de començar. L'argentí ho veu tot molt negre i destrossa Bartomeu per la manca de projecte: "Fa temps que no hi ha projecte ni hi ha res, es van fent malabars i tapant forats."

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades