Esports

FOTOS: La filla de Guti la torna a fer grossa amb una nova festassa

Zayra Gutiérrez ho torna a fer i publica les imatges a les xarxes socials

7 de gener de 2021 (11:36 CET)

Zayra Gutíerrez
Zayra Gutíerrez

La filla de l'exjugador del Reial Madrid, Guti, ha sortit al pare. Zayra Gutiérrez és una amant de la festa madrilenya, fins i tot en època de coronavirus. La nit de Reis la va gaudir en una coneguda discoteca de la capital d'Espanya, establiment obert al públic perquè la seva presidenta Isabel Díaz Ayuso no creu que s'hagi de tancar.

Igual que en un altre ocasió a finals d'any, Zarya Gutiérrez va estar acompanyada d'altres assistents que, en la majoria dels casos, no portaveu mascareta ni respectaven la distància de seguretat. 

Zayra Gutiérrez

La jove ha sortit al pare també en intel·ligència i publicava les imatges a les xarxes socials. "Feliz reyes bombones. Espero que os traigan muchas cosas esta noche. Os quiero". "Y a ti un poco de respeto para el resto de la humanidad", "Harta de ver gente conocida y con seguidores de fiesta cuando familiares están falleciendo" o "A ti que te traigan respeto hacia la gente. Que eres una irresponsable y una niña consentida que te crees que tienes derecho a hacer lo que te da la gana...", van ser alguns dels comentaris. 

Victoria Federica, la germana de Froilan i néta del Campechano, també és una de les habituals de la nit madrilenya. Les xifres de coronavirus estan disparades, però això poc importa al PP de Madrid. 

 

Filla GUti
Filla GUti

 

Filla Guti2
Filla Guti2

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades