Esports

FOTOS: Les espectaculars vacances de la família Piqué-Mebarak

Gerard Piqué i Shakira gaudeixen d'unes vacances a les Maldives

1 de setembre de 2020 (10:16 CET)

Gerard Piqué
Gerard Piqué

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué i la cantant colombiana Shakira, juntament amb els seus fills, estan gaudint d'unes espectaculars vacances en família. La família Piqué-Mebarak ha marxat ben lluny de Catalunya, per oblidar el terretrèmol esportiu i institucional existent a Can Barça arran del vergonyós 2-8 davant del Bayern de Munich a Lisboa. 

Tots ells són a les Illes Maldives, gaudint de sol i platja. Així ha quedat clar amb unes fotografies publicades a Instagram on es poden veure unes platges precioses de sorra blanca i aigua cristalina. [banner-DFP_1]

S'han allotjat al Waldorf Astoria Maldives. Estem parlant d'un hotel de cinc estrelles amb tots els luxes, que costa uns 1200 euros la nit. Amb els diners que cobra el matrimoni, s'ho poden permetre. 

L'espanyolada contra Gerard Piqué per celebrar així els 10 anys del campionat del món

Altra cosa és si aquest era el moment indicat per a fer-ho. Des del barcelonisme s'ha criticat molt aquest gest i s'ha qüestionat el central blaugrana. Potser tocava més fer autocrítica i quedar-se a fer turisme local, que els nostres hotels i restaurants ho necessiten més que mai. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies