Esports

FOTO: Sergio Ramos passa de les mesures de seguretat i podria acabar contagiat

El jugador andalús va estar molt a prop i en contacte de Cristiano Ronaldo

14 de octubre de 2020 (18:28 CET)

Sergio Ramos
Sergio Ramos

La Comunidad de Madrid de Isabel Diaz Ayuso ha desafiat les ordres i les instruccions del Gobierno d'España de Pedro Sánchez fins al punt que l'executiu espanyol ha hagut de decretar un estat d'alarma parcial a aquesta regió.

Tot i aquestes limitacions de mobilitat, la Selección Española va jugar un partit davant Portugal i l'altre davant Ucraïna. Després del partit amb la selecció portuguesa, Sergio Ramos va anar a veure el seu amic i excompany d'equip, Cristiano Ronaldo, al vestidor. I s'hi va fer una foto, on també hi apareixia el carnisser Pepe. 

Sergio Ramos parla sobre els ERTOs

Ara hem sabut que el jugador de la Juventus de Torí ha donat positiu en Covid19. Cristiano Ronaldo està infectat en coronavirus i el futbolista sevillà, tot i que no ho sabia, no va respectar les mesures de seguretat. 

Tot plegat demostra la superioritat moral i el caràcter espanyolista. Ramos, com molts espanyols, passen de les recomanacions i pensen que ells no han de fer sacrificis, ja els fan els altres. Veurem els propers dies si el jugador andalús també està infectat. 

 

Sergio Ramos y Cristiano Ronaldo
Sergio Ramos y Cristiano Ronaldo

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies