Esports

FOTO: Sergio Ramos (o el seu germà secret) entra al capitoli dels Estats Units juntament amb els seguidors de Trump

Un assaltant al capitoli és clavat al jugador blanc

8 de gener de 2021 (10:24 CET)

Sergio Ramos
Sergio Ramos

L'assalt al capitoli realitzat pels seguidors de Donald Trump està portant cua als Estats Units i també a nivell internacional. Més enllà de la gravetat del problema, ja que suposa un atac frontal a la democràcia i a la sobirania nacional, les xarxes socials estan fent befa dels assaltants, ja que molts d'ells s'assemblen molt a personatges que tenim ben a prop de casa. 

Tal com us vam EXPLICAR AQUÍ, el manifestant que es va endur el faristol és clavat a Halldor Mar, de Katalonski. Però és que n'hi ha un altre que encara s'assembla més al jugador del Reial Madrid, Sergio Ramos. 

PIlar Rubio

L'individu porta barba i té trets físics, com la mirada i l'expressió facial, que s'assemblen molt al central andalús. Twitter s'ha omplert de bromes i la imatge s'ha fet viral amb bromes relacionades amb la seva hipotètica renovació. 

Els fets van acabar amb quatre morts i cinquanta-dos detinguts. Donald Trump, malgrat que va demanar que tothom se n'anés a casa seva, va continuar afirmant que s'havia produït un frau electoral, declaracions que van encendre encara més el foc. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades