Esports

La foto més emotiva de Leo Messi

El crack del Barça està recuperant el nivell

29 de gener de 2021 (21:31 CET)

Leo Messi a La Sexta
Leo Messi a La Sexta

Leo Messi encara té corda per estona. Malgrat que el desastre de Josep Maria Bartomeu i les seves jugades brutes contra l'argentí van provocar que estigués a punt d'abandonar el Barça aquest estiu, finalment el jugador es va quedar.

Poc a poc està recuperant el nivell tot i que encara és lluny del Messi de les millors èpoques. L'edat tampoc perdona i els seguidors culers s'hauran d'acostumar a seguir gaudint d'ell però, possiblement, de forma més dosificada. [banner-DFP_1]

Leo Messi a La Sexta

Com la majoria de futbolistes, Messi té perfils a les xarxes socials. A Instagram penja moltes fotos d'ell i la seva família en situacions de la vida quotidiana. L'aniversari de la seva mare, Celia María Cuccittini, no n'ha estat una excepció.

La senyora Celia ha fet 61 anys i ho ha pogut celebrar amb els seus. Leo Messi no va poder jugar els dos darrers partits per la sanció imposada durant el matx contra l'Athletic de Bilbao. El Barça no ha patit durant aquests dos partits i Messi ha pogut celebrar l'aniversari de la seva mare amb més tranquil·litat.

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades