Esports

FOTO: Jordi Alba llueix l'estanquera durant un partit del Barça i la xarxa esclata

El jugador de l'Hospitalet fa punts per fitxar per VOX quan deixi el futbol

4 de gener de 2021 (15:56 CET)

Jordi Alba
Jordi Alba

Jordi Alba no ha amagat mai el seu espanyolisme. A la seva vida privada pot fer el què vulgui però quan representa el Barça cal que vesteixi els colors de l'equip que li paga el sou. El jugador fa un parell d'anys que ha baixat molt el rendiment i ha tingut sort de la inoperància de Nobita si no possiblement ja seria al carrer.

Ara prefereix destacar per situacions com la que va protagonitzar durant el partit del Barça contra el Huesca que els culers van guanyar per un trist 0-1 amb gol de De Jong.

Gabriel Rufian

El Barça va jugar amb la segona equipació, la de la senyera. La llueixen tant a la samarreta com a les mitges però Jordi Alba va adaptar-les perquè es veiés una estanquera. Les imatges són clares i centenars d'usuaris de Twitter han criticat amb duresa l'actitud del jugador.

Jordi Alba és canterà i nascut a Catalunya per això sorprèn encara més que no entengui els valors ni la filosofia del club. Una actitud que hauria de passar-li factura. S'hagués atrevit a fer el mateix amb Laporta com a President?

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies