Esports

FOTO: Un home que acaba de morir emociona amb aquesta esquela donant les gràcies a Leo Messi

Era un gallec de 64 anys molt vinculat al món de les muscleres

17 de novembre de 2020 (09:55 CET)

Leo Messi
Leo Messi

Leo Messi és el millor jugador de futbol del món. De fet, probablement és el millor jugador de la història d'aquest esport. Els seus números no els ha aconseguit ningú, ni personals ni d'equip. Messi ha guanyat sis pilotes d'or i el seu palmarès amb el FC Barcelona és inmillorable i encara ho hauria estat més si no fos per Josep Maria Bartomeu. 

La Voz de Galicia ha publicat una esquela en què la persona traspassada té unes paraules cap al jugador argentí. Estem parlant de Juan José Mariño Padín,  el creador de l'associació de musclers de la zona de Vilaxoán[banner-DFP_1]

"Molt agraït a Leo Messi per fer-lo gaudir durant els seus darrers anys de vida", diu. "Dotado de un agudo sentido de lo colectivo, quienes lo trataron destacan de él la mejor cualidad que cualquiera podría desear dejar como legado a esta orilla de ese mar del que no se vuelve: 'Era moi bo tipo, unha excelente persoa'. Y, obviamente, también su buen ojo en materia de fútbol", afegeix l'esquela. 

El funeral es oficiar ahir dilluns dia 16 de novembre a la tarda a l'església parroquial de San Martín de Sobrán. Un lloc que hauria de visitar el jugador del FC Barcelona per tal d'acomiadar-se del seu seguidor. 

 

Esquela amb paraules per a Leo Messi
Esquela amb paraules per a Leo Messi

 

Fes-ho córrer
Destacades