Esports

FOTO: Cop d'efecte de Joan Laporta amb aquesta pancarta al costat del Santiago Bernabéu

Els aficionats del Barça celebren la iniciativa i li agraeixen el gest

15 de desembre de 2020 (12:42 CET)

Joan Laporta
Joan Laporta

El FC Barcelona va tocar fons a finals de la temporada passada amb un vergonyós partit a Lisboa davant del Bayern de Munich, en què va perdre per 2-8 i van quedar clares les mancances de l'equip. El barcelonisme va esclatar i es va iniciar un moviment per fer plegar el pitjor president de la història del club, Josep Maria Bartomeu.

Amb una gestora que presideix el club, totes les esperances estan centrades en Joan Laporta, candidat a la presidència i molt ben posicionat a les diferents enquestes. La campanya electoral ja ha començat i Laporta ha fet  un cop d'efecte impressionant.

Joan Laporta

Es pot veure una pancarta de grans dimensions a una zona molt propera a l'estadi Santiago Bernabeu, al Paseo de la Castellana, a Madrid. Els usuaris de xarxes socials i seguidors del candidat l'han felicitat i han celebrat la iniciativa.

El madridisme, en canvi, ha esclatat contra aquest gest, que ho ha considerat una provocació. Obliden que a Madrid també hi haurà punt de votació i que a la capital d'Espanya també hi ha molts aficionats barcelonistes i socis. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies