Esports

FOTO: Una coneguda model es despulla per demanar la dimissió de Josep Maria Bartomeu

Suzy Cortes destrossa el president Bartomeu i escalfa les xarxes socials

10 de setembre de 2020 (11:16 CET)

Suzy Cortes
Suzy Cortes

Els socis i simpatitzants del FC Barcelona no entenen com Josep Maria Bartomeu és encara, a dia d'avui, president del Barça. Un associació està recollint les signatures necessàries per promoure una moció de censura i tal com us vam EXPLICAR AQUI, la seva web va ser boicotejada. 

Tothom vol veure Bartomeu fora del Barça i la model Suzy Cortes, també. Tant és així que ha aparegut a xarxes socials, concretament a Instagram, amb molt poca roba. Un acte per tenir més repercussió i per exigir la dimissió immediata del pitjor president de la història del club. 

Quan Leo Messi tenia un peu i mig fora del Camp Nou la model deia Soc una culé fanàtica, seguidora del Barça des de petita i mai no deixaré de donar suport al meu ídol de l'esport Messi. Bartomeu i Abidal destruiran la nostra època per culpa de fer que el millor jugador de tots els temps deixi Catalunya. És trist per tots els blaugranes del món". 

La model el vol fora del Camp Nou. La culpa del desastre de l'equip blaugrana enguany ha estat, majoritàriament, de Bartomeu i la seva junta directiva. Un equip envellit i que no s'ha renovat correctament els últims anys ha acabat fent el ridícul. 

 

Suzy Cortes
Suzy Cortes

 

Suzy Cortes es despulla
Suzy Cortes es despulla

 

Fes-ho córrer
Destacades