Esports

FOTO: El Campechano Juan Carlos I fa un "Laporta" a Madrid

La seva tornada encara és una incògnita

16 de desembre de 2020 (11:06 CET)

Rei Juan Carlos
Rei Juan Carlos

L'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, es presenta a les eleccions del Barça i serà, probablement, el proper president del club. Després d'uns anys de mandat de Josep Maria Bartomeu en què hem vist el pitjor president i la pitjor junta directiva de la història, el barcelonisme viu amb esperança la tornada de qui va retornar la il·lusió al Camp Nou després del 'nuñisme' i la transició liderada per Joan Gaspart.

Laporta representa els valors del barcelonisme: ganes de treballar i empenta. Amb aquestes qualitats ha penjat una pancarta de grans dimensions a pocs metres del Santiago Bernabeu, una imatge seva amb el lema: "Ganas de volver a veros". 

Joan Laporta

Aquest cop d'efecte ha provocat molts mems a les xarxes socials. Els usuaris de Twitter han canviat la imatge de Laporta per la del rei emèrit, el Campechano Juan Carlos Borbón, que també té moltes ganes de tornar a Espanya.

Falten pocs dies perquè sigui Nadal i a dia d'avui encara és tota una incògnita la presència del Rei a Zarzuela el día de Nadal. Els cuiners haurien de saber-ho per calcular la quantitat d'escudella. O cocido madrileño, o el que facin ells. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies