Esports

La filla de Guti la torna a fer grossa saltant-se les restriccions: Ara fins i tot amb insults a la mare

Zayra Gutiérrez demostra la seva superioritat moral i no li preocupa saltar-se restriccions

25 de gener de 2021 (10:11 CET)

Zayra Gutiérrez
Zayra Gutiérrez

Zayra Gutiérrez s'està convertint en una de les cares més conegudes de la nit madrilenya. A la capital d'Espanya, els bars, restaurants i discoteques no han tancat. La presidenta Isabel Díaz Ayuso no ho considera convenient i personatges com la filla de l'exfutbolista Guti, els germans Marichalar Borbón i companyia, tenen via lliure per sortir de festa. 

Zayra Gutíerrez
[banner-DFP_1]

Guti filla segueix el mateix camí que el seu pare. En plena pandèmia és habitual de bars i discoteques i no té cap problema en envoltar-se de molta gent. La també filla de Arantxa de Benito hauria enviat per Whatsapp missatges a amics, que han estat desvetllats per Sálvame. 

"La cuarentena da igual", assegura la jove, que també assegura que té "el mejor reservado de la sala". No s'arronsa i demostra els seus aires de superioritat"Tengo la puta sala para mí, gilipollas", diu en un missatge de veu. 

Finalment, a través dels missatges, queda clar que Zayra és més del pare que de la mare. "Mi vieja me está diciendo que si salgo no vuelvo a entrar en casa hoy. La puta retrasada", escrivia fa uns dies. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies