Esports

Un ex jugador del Real Madrid llença la cavalleria per sobre a Leo Messi

Hugo Sánchez demostra poc nivell

6 de setembre de 2020 (21:46 CET)

Leo Messi
Leo Messi

Als anys 80 el jugador mexicà Hugo Sánchez va tenir un estada exitosa a la lliga espanyola. Primer amb l'Atlético de Madrid i després amb el Real Madrid es va convertir en un dels davanters de referència de la dècada i encara ara és un dels futbolistes amb més gols marcats al que ara s'anomena Liga Santander.

Sánchez podria haver fitxat pel Barça però Josep Lluís Núñez va considerar que era massa car. El Barça va pagar car aquell error ja que el Real Madrid va guanyar fins a cinc lligues seguides amb els gols del davanter mexicà.

Leo Messi

Molts anys després Hugo Sánchez reapareix per criticar Messi. I ho fa de manera poc educada, pròpia de cuñados ultres com Tomás Roncero. "Messi tendrá que joderse y aguantar. No le ha quedado más remedio a Messi que quedarse en el Barcelona debido al mal asesoramiento de su padre y bufete de abogados, porque podrían haberse ahorrado ese burofax que ha causado debilidad en su imagen dentro del equipo", ha dit Sánchez en una entrevista.

Les paraules del mexicà han aixecat molta polseguera i més tenint en compte que la seva sortida de l'Atlético de Madrid per anar al rival de la mateixa ciutat va ser força traumàtica.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades