Esports

L'esperançadora piulada de Pilar Rahola després de la dimissió de Bartomeu

L'escriptora catalana obre la porta a una nova etapa d'il·lusió amb cares noves

28 de octubre de 2020 (11:21 CET)

Pilar Rahola a TV3
Pilar Rahola a TV3

Josep Maria Bartomeu ja ha passat a la història com el pitjor president del FC Barcelona en 121 anys d'història. Per fi ja és expresident. Ahir, durant la roda de premsa davant dels mitjans de comunicació va anunciar que ell i la resta de membres de la Junta Directiva fan un pas al costat. 

Tot i això, el perfil de Bartomeu no va ser autocrític. L'expresident va atacar durament la Generalitat de Catalunya i, especialment la conselleria de Salut, per permetre la moció de censura els dies 1 i 2 de novembre i no recomanar, tal com ell volia, el 15 i el 16 del mateix mes. 

Josep Maria Bartomeu

Ara serà una junta gestora qui portarà el rumb del club fins que no es convoquin eleccions. Unes eleccions que han de tornar la il·lusió al barcelonisme i en les quals tota l'esperança està posada en Jan Laporta. 

Una de les primeres en reaccionar-hi va ser la periodista i escriptora Pilar Rahola, que ha celebrat la dimissió de l'expresident i ha manifestat que "acaba un temps molt fosc", afegint que "torna la il·lusió", una il·lusió que, sense dir-ho, ja sabem com es recupera. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades